Yrittäjä

Hei, olen Paula Sallinen. Koulutukseltani olen kuntohoitaja, lähihoitaja ja kosmetologi. Minulla on työkokemusta ikäihmisten sekä mielenterveysasiakkaiden kanssa työskentelystä yli kolmenkymmenen vuoden ajalta.

Kuntohoitaja

Kuntohoitajana olen ohjannut yksilö- ja ryhmäkuntoutusta palvelutaloissa. Työssäni on ollut tärkeää auttaa, tsempata ja tukea asiakkaita fyysisissä harjoitteissa ja motivoida itsenäiseen liikkumiseen päivittäisen toimintakyvyn yllä pysymiseksi ja paranemiseksi. Olen osallistunut asiakkaan kuntoutumisen ja kotiutumisen mahdollistamiseen yhteistyössä moniammatillisen työryhmän kanssa.

Lähihoitaja

Lähihoitajan koulutuksessa suuntauduin mielenterveysosaamisalaan, mikä on tukenut työtäni mielenterveysasiakkaiden asumispalveluyksikössä, palvelutalossa ja kotihoidossa. Hoitotyön lisäksi olen saanut huomata, kuinka arjen askareet, yhdessä tehty ruoka, kauppareissut, retkeily, liikunta ja musiikki lisäävät ihmisten hyvinvointia. Lääkehoito ja hierontapalvelut ovat myös kuuluneet toimenkuvaani.

Asiakkaan kohtaaminen kiireettömästi

Palveluissa otan huomioon asiakkaan toivomukset ja mielipiteet. Teen työtä kuntouttavalla työotteella, unohtamatta asiakkaan itsemääräämisoikeutta. Kiireettömyydellä haluan luoda läsnäolon tunnetta ja arvostusta asiakasta kohtaan. Jokaisen elämä on arvokas. Kuinka tärkeää meille onkaan, kun on joku, jonka kanssa voi jutella ja tulla itse kuulluksi.

Teen työtä sydämellä, ilolla ja huumorilla. Olen välittävä ja luova tsemppaaja.

"Lempeys leviää kuin metsäpalo"

Nuuskamuikkunen

Se kuinka pystyisin mahdollistamaan kiireettömän työskentelyn, kohtaamisen ja läsnäolon työssäni, sai minut tekemään pitkään hautuneen ajatuksen todeksi ja perustamaan Hyvinvointia Arjesta -yrityksen. Haluan mahdollistaa asiakkaalle osallisuuden omaan elämäänsä ja auttaa häntä löytämään arkeen jo mahdollisesti unohdettuja sekä uusia ilon aiheita.

Muistisairaan tukena

Työskentelyni muistisairaiden parissa on lisännyt kiinnostustani muistisairauksia kohtaan. Tärkeintä mielestäni on olla läsnä muistisairaan arjessa ja kuunnella häntä itseään pystyäkseni tarjoamaan hyvää hoitoa juuri hänelle. Ymmärrykseni muistisairauksista on laajentunut tutkittua tietoa lukemalla ja kuuntelemalla muistisairaiden omakohtaisia kokemuksia.

Haluaisitko olla yhteydessä läheisiisi enemmän? Lapsivieraatkin ovat käyntieni aikana tervetulleita. Olen kouluttautunut myös lasten ja nuorten parissa työskentelyyn.

Itse saan iloa elämään ulkoilemalla luonnossa, laittamalla ruokaa, opettelemalla neulomaan villasukkia ja kuuntelemalla äänikirjoja. Nauru vaikka ystävien seurassa on parasta!

On ilo tehdä rakastamaani työtä kanssanne!

Kotipalvelu kuvituskuva