Palvelut

Kotipalvelu

Autan ja tuen, kun tarvitset apua kotiin selviytyäksesi henkilökohtaisista toimista, kuten hygienian hoidosta ja muista päivittäisistä toimista. Annan apua arkiaskareissa sekä kartoitan mahdollisen apuvälinetarpeen ja autan niiden hankinnassa.

Tulen luoksesi, kun tarvitsette hoitajaa omaishoitajan loman ajaksi tai tarvitset henkilökohtaista apua.

Kodin askareet

Voimme yhdessä tehdä ruokaa ja leipoa. Voimme käydä ruokaostoksilla tai esimerkiksi hankkimassa vaatteita vaikkapa minun autollani.

Teen pyykkihuoltoa ja viikkosiivousta. Autan lemmikin ulkoiluttamisessa ja pihatöissä.

Virkistys

Haluatko seuraa kulttuuritapahtumiin tai harrastustoimintaan? Käynti museossa tai teatterissa virkistää! Onko jokin harrastus, jota harrastat tai haluaisit aloittaa uudelleen? Kannustan kanssasi urheilijat mitalitaistoon vaikka olohuoneen sohvalta. Lähden mielelläni kanssasi juomaan kupin kahvia torille. Luen päivälehden vai syvennymmekö kirjan pariin.

Ulkoilu/liikunta

Lähden avuksi ja seuraksesi kävelylle lähiympäristöön, merenrannalle tai luontopoluille. Kiinnostaisiko retki ulkoilualueelle, nauttimaan luonnosta ja vaikka paistamaan makkarat nuotiolla? Entä jumppahetki kotosalla, käynti kuntosalilla tai oletko juuri toipumassa leikkauksesta ja tarvitset tukea kuntoutumiseen?